100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 200t AWD 238PK
Bouwjaar 10.2015 - 12.2017

Remblokken LEXUS RX (_L2_) 200t AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_L2_) 200t AWD

Auto-onderdelen kunt u zoeken (en vinden) via origineel nummer. Wij controleren altijd bij de LEXUS RX (_L2_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDISSANGYONGISUZU. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Voering wordt gemaakt uit wel 200 grondstoffen.

Remblokken monteren

Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch en Lucas Een slijtcontact noemt men ook wel slijt-indicator.

Zachte remblokken

Zware auto/’s hebben meestal grotere remmen. Anti-piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. ABS is een veiligheidssysteem op de auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.