100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 350 4WD 295PK
Bouwjaar 10.2015 - heden

Remblokken LEXUS RX (_L2_) 350 4WD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS RX (_L2_) 350 4WD komen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_L2_)

Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Een remblok set bestaat meestal uit vier stuks en soms uit acht stuks. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Remblokken monteren

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Warmte behandeling bepaalt het remmen van de remblok set.