100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 350 4WD 296PK
Bouwjaar 10.2015 - heden

Remblokken LEXUS RX (_L2_) 350 4WD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa? Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan.

Remblokken monteren

Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDNISSANSSANGYONG. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_L2_) 350 4WD

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS RX (_L2_) komen. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Remblokken zijn samen met de remschijven de belangrijkste onderdelen voor het remsysteem, als de remmen in werking treden gaan de remblokken tegen de remschijf drukken, hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie.