100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 350 4WD 300 PK
Bouwjaar 10.2015 - tot heden

Remblokken LEXUS RX (_L2_) 350 4WD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS RX (_L2_) 350 4WD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_L2_)

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABTOYOTAMASERATIMG. In de aftermarkt worden deze sets enorm veel verkocht. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS.

Remblokken monteren

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Schokkend remmen van de auto betekent controleren. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.