100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 450h AWD 262PK
Bouwjaar 11.2015 - heden

Remblokken LEXUS RX (_L2_) 450h AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_L2_) 450h AWD

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van uw rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit omdat de remverdeling tussen voor en achter op een 80-20-deling ligt. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden.

Zachte remblokken

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

Remblokken monteren

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa? Pas op voor namaak-producten zonder keurmerken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS RX (_L2_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.