100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 450h 262PK
Bouwjaar 10.2015 - heden

Remblokken LEXUS RX (_L2_) 450h

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_L2_) 450h

Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATMGSKODALDV. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden worden. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen.

Remblokken monteren

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Elke LEXUS RX (_L2_) heeft een eigen VIN-nummer. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. AutoOnderdelenExpert.nl verkoop 2 merken remschijven en remblokken: Brembo en ABS. Deze bevatten alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto.

Zachte remblokken

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 ABS-systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.