100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 300 AWD 223 PK
Bouwjaar 01.1998 - 02.2003

Remblokken LEXUS RX (MCU15) 300 AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw LEXUS RX
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Premium kwaliteitArtikelnr: P83078
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!
voorzijdevoorzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem: AKEBONO
tot bouwjaar: 07.01
Hoogte: 59,5 mm
dikte: 18,6 mm
Breedte: 138,8 mm
Gewicht: 1,84 kg
Inbouwplaats: voorzijde
57% Korting
47,47
110,39
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Wij controleren altijd bij de LEXUS RX (MCU15) 300 AWD dealer of de onderdelen passen op uw auto. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS RX (MCU15) past.

Goedkopen remblokken LEXUS

Sumitomo en Mando produceren Koreaanse remmen. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Zachte remblokken

Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Goedkoop is bij remonderdelen vaak duurkoop. Het is niet verstandig omdat het om een veiligheidsproduct gaat. Wanneer moet ik auto-onderdelen vervangen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.