100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 300 204 PK
Bouwjaar 05.2003 - 12.2008

Remblokken LEXUS RX (_U3_) 300

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_U3_) 300

Montagesets bestaan vaak uit veren en platen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Tegenwoordig vindt men op internet enorm veel prijzen voor remblokken. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Remblokken monteren

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS RX (_U3_). Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend.

Zachte remblokken

Remstof ontstaat altijd als je remt.. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.