100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 330 AWD 232 PK
Bouwjaar 04.2003 - 12.2008

Remblokken LEXUS RX (_U3_) 330 AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS RX (_U3_) 330 AWD komen. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren. Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_U3_)

Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Schokkend remmen van de auto betekent controleren. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Remblokken monteren

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Kopervet kan namelijk storing geven aan het ASB-systeem.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.