100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 350 AWD 276PK
Bouwjaar 02.2006 - 12.2008

Remblokken LEXUS RX (_U3_) 350 AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Afhalen kan ook bij ons magazijn in Ermelo. Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Ieder voertuig heeft een andere remweg. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen.

Remblokken monteren

AutoOnderdelenExpert.nl verkoop 2 merken remschijven en remblokken: Brembo en ABS. Deze bevatten alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Wij controleren altijd bij de LEXUS RX (_U3_) 350 AWD dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_U3_)

Hitte in de remschijf is doorgaans vaak het probleem bij remmen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer.