100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 350 276 PK
Bouwjaar 01.2006 - 12.2008

Remblokken LEXUS RX (_U3_) 350

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Elke LEXUS RX (_U3_) 350 heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS RX (_U3_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Slijtage komt geregeld voor bij onderdelen in een auto. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage.

Goedkopen remblokken LEXUS

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Chassis onderdelen zitten onder de auto.

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACDAEWOOSEAT. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Controleren op slijtage van auto-onderdelen is noodzakelijk. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Remblokken moeten op tijd vervangen worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.