100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 400h AWD 211 PK
Bouwjaar 09.2004 - 12.2008

Remblokken LEXUS RX (_U3_) 400h AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Remblokken monteren

Elke LEXUS RX (_U3_) 400h AWD heeft een eigen VIN-nummer. Auto-onderdelen kunt u zoeken (en vinden) via standaard nummer. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Remklauwen van de auto moeten ook gereinigd worden met een staalborstel.

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_U3_)

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het rempedaal wordt heel erg vaak gebruikt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENGMCDAFINFINITIBMW. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.