100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 400h AWD 272 PK
Bouwjaar 09.2005 - 12.2008

Remblokken LEXUS RX (_U3_) 400h AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_U3_) 400h AWD

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig.

Remblokken monteren

Elke LEXUS RX (_U3_) heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKITOYOTAMITSUBISHIBUICKPONTIACDAEWOO. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Zachte remblokken

Technische specificaties van auto remblokken staan op AutoOnderdelenExpert Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.