100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 400h 211 PK
Bouwjaar 09.2005 - 12.2008

Remblokken LEXUS RX (_U3_) 400h

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_U3_) 400h

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer.

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIMERCEDES-BENZTOYOTAOPELJEEP. Wanneer moet ik auto-onderdelen vervangen? Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Zachte remblokken

Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa? Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS RX (_U3_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.