100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 400h 272 PK
Bouwjaar 09.2005 - 12.2008

Remblokken LEXUS RX (_U3_) 400h

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Wielen zijn doorgaans onderdeel van de remmen. Chassis onderdelen zitten onder de auto. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Goedkopen remblokken LEXUS RX (_U3_) 400h

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS RX (_U3_). Inremmen moet voor ongeveer 300 kilometer. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Kopervet kan namelijk storing geven aan het ASB-systeem.

Zachte remblokken

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Remklauwen van de auto moeten ook gereinigd worden met een staalborstel. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERPLYMOUTHPONTIACSKODA.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.