100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS SC Coupé 300 220PK
Bouwjaar 01.1995 - 03.2000

Remblokken LEXUS SC Coupé (_ZZ3_) 300

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Er kunnen ook anti-tril-gewichten boven op zitten. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Remblokken monteren

Remklauwen van de auto moeten ook gereinigd worden met een staalborstel. Elke LEXUS SC Coupé (_ZZ3_) 300 heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS SC Coupé (_ZZ3_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETSAABLEXUS.

Goedkopen remblokken LEXUS

Je kunt bij ons betalen via MisterCash Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen.