100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS SC Coupé 400 253PK
Bouwjaar 09.1991 - 07.2000

Remblokken LEXUS SC Coupé (_ZZ3_) 400

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS SC Coupé (_ZZ3_) 400

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Textar, TRW en Zimmermann Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS SC Coupé (_ZZ3_).

Zachte remblokken

Een slijtcontact noemt men ook wel slijt-indicator. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijgedrag. Bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aanhoudt, hierbij is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk.

Remblokken monteren

Je kunt bij ons betalen via overboeking en iDeal Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remvloeistof bedient de piston in de remklauw. Namen van eerste montage-remblokfabrikanten zijn ATE. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.