Remblokken LINCOLN

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Harde remblokken

Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Kopervet kan namelijk storing geven aan het ASB-systeem. Een noodstop kan men beter vermijden. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Piepende remblokken

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Inremmen moet voor ongeveer 300 kilometer. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Gietijzer komt minder vaak voor als component. ABS-systemen zitten op de meeste jonge automobielen.

Goedkopen remblokken LINCOLN

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Slijtage komt geregeld voor bij onderdelen in een auto. Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis.