100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN CONTINENTAL TOWN CAR 4.6 Signature 213 PK
Bouwjaar 01.1994 - 10.1999

Remblokken LINCOLN CONTINENTAL TOWN CAR 4.6 Signature

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Aan de achterzijde zullen de remmen ongeveer 35.000 kilometer meegaan. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Technische specificaties van auto remblokken staan op AutoOnderdelenExpert Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto.

Goedkopen remblokken LINCOLN CONTINENTAL TOWN CAR 4.6 Signature

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LINCOLN CONTINENTAL TOWN CAR komen.

Zachte remblokken

Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERPONTIACDODGESMARTALFA ROMEOMERCEDES-BENZ. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Wij controleren altijd bij de LINCOLN dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.