100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN CONTINENTAL TOWN CAR 4.6 141 PK
Bouwjaar 01.1988 - 12.1993

Remblokken LINCOLN CONTINENTAL TOWN CAR 4.6

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LINCOLN CONTINENTAL TOWN CAR 4.6 komen. De auto moet een korte remweg hebben. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LINCOLN CONTINENTAL TOWN CAR, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. ABS-systemen zitten op de meeste jonge automobielen.

Goedkopen remblokken LINCOLN

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Je kunt bij ons betalen via overboeking, Creditcard, AfterPay en MisterCash Remblokken zijn samen met de remschijven de belangrijkste onderdelen voor het remsysteem, als de remmen in werking treden gaan de remblokken tegen de remschijf drukken, hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Remblokken monteren

Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. AutoOnderdelenExpert.nl verkoop 2 merken remschijven en remblokken: Brembo en ABS. Deze bevatten alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.