100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN CONTINENTAL 4.6 264 PK
Bouwjaar 01.1998 - 12.2002

Remblokken LINCOLN CONTINENTAL 4.6

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LINCOLN CONTINENTAL 4.6

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Zachte remblokken

Kopervet kan namelijk storing geven aan het ASB-systeem. De auto moet een korte remweg hebben. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij controleren altijd bij de LINCOLN CONTINENTAL dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken monteren

Hitte in de remschijf is doorgaans vaak het probleem bij remmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDSAABVOLVOGMC. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LINCOLN.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.