100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN LS 3.0 235PK
Bouwjaar 09.2003 - 08.2006

Remblokken LINCOLN LS 3.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Pas op voor namaak-producten zonder keurmerken. Remstof ontstaat altijd als je remt.. Wij controleren altijd bij de LINCOLN LS 3.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Clips achterop de auto zorgen ervoor dat ze op hun plaats blijven in de remtang.

Goedkopen remblokken LINCOLN LS

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Remblokken monteren

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken.