100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN LS 3.0 222 PK
Bouwjaar 09.2000 - 08.2003

Remblokken LINCOLN LS 3.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LINCOLN LS 3.0

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACLOTUSBUICK. Remmen trillen ook door hitte in de blokken. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LINCOLN LS past. Keramisch vet is de vervanger van het verouderde kopervet.

Zachte remblokken

Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Er kunnen brandplekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Remblokken monteren

Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Controleren op slijtage van auto-onderdelen is noodzakelijk. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.