100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN LS 3.9 V8 32V 245PK
Bouwjaar 05.1998 - heden

Remblokken LINCOLN LS 3.9 V8 32V

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LINCOLN LS 3.9 V8 32V. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. ABS is een veiligheidssysteem op de auto. Een draagarm werkt samen met wielen.

Goedkopen remblokken LINCOLN LS

Elke LINCOLN heeft een eigen VIN-nummer. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVIVECOLINCOLN. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Remblokken monteren

Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.