100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN LS 4.0 284 PK
Bouwjaar 09.2002 - 08.2006

Remblokken LINCOLN LS 4.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LINCOLN LS 4.0

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LINCOLN LS past.

Remblokken monteren

Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LINCOLN.

Zachte remblokken

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Een remblok-set monteren moet vakkundig gedaan worden. Remblokken en remschijven in standaard kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De auto kan naar links of naar rechts trekken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.