100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MARK VIII Coupé 4.6 286 PK
Bouwjaar 02.1993 - 12.1998

Remblokken LINCOLN MARK VIII Coupé 4.6

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Anti-piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Fading ontstaat door te warme remblokken. Controleren op slijtage van auto-onderdelen is noodzakelijk. Kopervet kan namelijk storing geven aan het ASB-systeem.

Goedkopen remblokken LINCOLN MARK VIII Coupé 4.6

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LINCOLN MARK VIII Coupé. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Elke LINCOLN heeft een eigen VIN-nummer. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen.

Zachte remblokken

Remklauwen van de auto moeten ook gereinigd worden met een staalborstel. Voering wordt gemaakt uit wel 200 grondstoffen. Sumitomo en Mando produceren Koreaanse remmen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.