100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MKX 2.0 T AWD 253PK
Bouwjaar 10.2015 - 12.2018

Remblokken LINCOLN MKX 2.0 T AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LINCOLN MKX 2.0 T AWD

Technische specificaties van auto remblokken staan op AutoOnderdelenExpert Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATISUZUPONTIAC. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Montagesets bestaan vaak uit veren en platen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Zachte remblokken

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Je kunt bij ons betalen via AfterPay Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Remblokken monteren

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Pas op voor namaak-producten zonder keurmerken. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.