100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MKX 2.7 340PK
Bouwjaar 11.2015 - 12.2018

Remblokken LINCOLN MKX 2.7

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Controleren op slijtage van auto-onderdelen is noodzakelijk. Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt.

Zachte remblokken

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFJEEPMAZDASEAT. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LINCOLN MKX 2.7. Hitte in de remschijf is doorgaans vaak het probleem bij remmen.

Goedkopen remblokken LINCOLN MKX

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Elke LINCOLN heeft een eigen VIN-nummer. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.