100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MKX 2.7 AWD 340PK
Bouwjaar 11.2015 - 12.2018

Remblokken LINCOLN MKX 2.7 AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LINCOLN MKX 2.7 AWD

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Als de pas geplaatste remblokken niet gecontroleerd in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden. Een redelijke inlooptermijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven.

Remblokken monteren

Clips achterop de auto zorgen ervoor dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Auto-onderdelen kunt u zoeken (en vinden) via origineel nummer. Wij controleren altijd bij de LINCOLN MKX dealer of de onderdelen passen op uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDLAND ROVERVOLVOHYUNDAILOTUS.

Zachte remblokken

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.