100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MKX 3.7 309 PK
Bouwjaar 01.2016 - 12.2018

Remblokken LINCOLN MKX 3.7

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LINCOLN MKX 3.7. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. AutoOnderdelenExpert.nl verkoop 2 merken remschijven en remblokken: Brembo en ABS. Deze bevatten alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen.

Goedkopen remblokken LINCOLN MKX

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. ABS-systemen zitten op de meeste jonge automobielen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Zachte remblokken

Wij controleren altijd bij de LINCOLN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIBMWDAEWOOPONTIAC. Er kunnen ook anti-tril-gewichten boven op zitten. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.