100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MKX 3.7 AWD 309 PK
Bouwjaar 01.2016 - 12.2018

Remblokken LINCOLN MKX 3.7 AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LINCOLN MKX 3.7 AWD

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LINCOLN MKX komen. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Ook als u de remschijven gaat vervangen moet u de remblokken ook vervangen.

Zachte remblokken

Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Zo kunnen de remschijven kromtrekken door verhitting. Fading ontstaat door te warme remblokken. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Remblokken monteren

Remreiniger reinigt de remmen enorm goed. Een noodstop kan men beter vermijden. Wij controleren altijd bij de LINCOLN dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.