100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MKX 3.7 309 PK
Bouwjaar 09.2010 - tot heden

Remblokken LINCOLN MKX 3.7

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LINCOLN MKX 3.7

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De auto moet een korte remweg hebben. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen.

Remblokken monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LINCOLN MKX, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Warmte behandeling bepaalt het remmen van de remblok set. Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPIVECOPORSCHECHEVROLETMERCEDES-BENZ. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Zachte remblokken

Elke LINCOLN heeft een eigen VIN-nummer. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor wordt afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Auto-onderdelen kunt u zoeken (en vinden) via standaard nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.