100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MKX 3.7 AWD 309 PK
Bouwjaar 09.2010 - tot heden

Remblokken LINCOLN MKX 3.7 AWD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LINCOLN MKX 3.7 AWD. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LINCOLN MKX, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Goedkopen remblokken LINCOLN

Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor wordt afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Akebono is een producent van Japanse remsystemen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een noodstop kan men beter vermijden. Wanneer moet ik auto-onderdelen vervangen?

Zachte remblokken

Remblokken zonder remstof bestaan echt niet. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATICITROENVAUXHALLVOLVO. In de aftermarkt worden deze sets enorm veel verkocht. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.