100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MKZ 2.0 203 PK
Bouwjaar 10.2014 - tot heden

Remblokken LINCOLN MKZ 2.0

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw LINCOLN MKZ
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Premium kwaliteitArtikelnr: P24188
Voor 23:59 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
voorzijdevoorzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem: ATE
Hoogte: 64,7 mm
dikte: 18,9 mm
dikte: 19,3 mm
Breedte: 193,1 mm
Aantal indicators: 2 Aantal per as
Bijzonderheden: Met akoestische slijtagewaarschuwing
Gewicht: 3,66 kg
Inbouwplaats: voorzijde
63% Korting
75,13
203,05
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Zo kunnen de remschijven kromtrekken door verhitting. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LINCOLN MKZ 2.0. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden worden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Zachte remblokken

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHMERCEDES-BENZDODGEFORD. Afhalen kan ook bij ons magazijn in Ermelo. Vaak moeten auto-remblokken eerst ingeremd worden.

Goedkopen remblokken LINCOLN MKZ

Keramisch vet is de vervanger van het verouderde kopervet. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.