100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN NAVIGATOR 5.4 310 PK
Bouwjaar 09.2009 - 12.2014

Remblokken LINCOLN NAVIGATOR (U326) 5.4

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Schuine kanten zijn tegen het piepen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LINCOLN NAVIGATOR (U326) 5.4 past. Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto rembloksets. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LINCOLN NAVIGATOR (U326).

Goedkopen remblokken LINCOLN

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Hitte in de remschijf is doorgaans vaak het probleem bij remmen. Remblokken zonder remstof bestaan echt niet. Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig.

Remblokken monteren

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Een noodstop kan men beter vermijden. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Sleutelen aan het remsysteem vereist vakkennis. Schokkend remmen van de auto betekent controleren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.