100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN NAVIGATOR 5.4 305PK
Bouwjaar 10.2006 - 11.2017

Remblokken LINCOLN NAVIGATOR (U326) 5.4

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LINCOLN NAVIGATOR (U326) 5.4

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een remblok-set monteren moet vakkundig gedaan worden. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOALFA ROMEORENAULTDAIHATSU.

Remblokken monteren

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. ABS-systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Elke LINCOLN NAVIGATOR (U326) heeft een eigen VIN-nummer. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Zachte remblokken

Andere namen zijn TEXTAR, BOSCH. JURID, FERODO. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij controleren altijd bij de LINCOLN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo.