100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN NAVIGATOR 5.4 4WD 310PK
Bouwjaar 01.2010 - 12.2014

Remblokken LINCOLN NAVIGATOR (U326) 5.4 4WD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Zware auto/’s hebben meestal grotere remmen. Een draagarm werkt samen met wielen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

Goedkopen remblokken LINCOLN NAVIGATOR (U326) 5.4 4WD

Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven.

Remblokken monteren

Deze meten de wielsnelheid. Elke LINCOLN NAVIGATOR (U326) heeft een eigen VIN-nummer. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.