100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN NAVIGATOR 5.4 4WD 305 PK
Bouwjaar 09.2006 - 12.2008

Remblokken LINCOLN NAVIGATOR (U326) 5.4 4WD

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LINCOLN NAVIGATOR (U326) 5.4 4WD komen.

Goedkopen remblokken LINCOLN NAVIGATOR (U326)

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.

Remblokken monteren

Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LINCOLN past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.