100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN NAVIGATOR 5.4 305 PK
Bouwjaar 05.1997 - 12.2002

Remblokken LINCOLN NAVIGATOR (UN173) 5.4

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Goedkopen remblokken LINCOLN NAVIGATOR (UN173) 5.4

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LINCOLN NAVIGATOR (UN173). Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Zachte remblokken

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LINCOLN past. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.