100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN NAVIGATOR 5.4 Vierwielaandrijving 305 PK
Bouwjaar 05.1997 - 12.2002

Remblokken LINCOLN NAVIGATOR (UN173) 5.4 Vierwielaandrijving

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LINCOLN NAVIGATOR (UN173) 5.4 Vierwielaandrijving

Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LINCOLN NAVIGATOR (UN173) komen.

Zachte remblokken

De auto kan naar links of naar rechts trekken. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Goedkoop is bij remonderdelen vaak duurkoop. Het is niet verstandig omdat het om een veiligheidsproduct gaat.

Remblokken monteren

Elke LINCOLN heeft een eigen VIN-nummer. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.