100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN TOWN CAR II 4.6 214 PK
Bouwjaar 10.1990 - 12.1997

Remblokken LINCOLN TOWN CAR II 4.6

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LINCOLN TOWN CAR II 4.6

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANROVERSAABMG. Remstof ontstaat altijd als je remt.. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.

Zachte remblokken

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering.

Remblokken monteren

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LINCOLN TOWN CAR II. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LINCOLN past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.