Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Remblokken LOTUS

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken LOTUS kopen

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Het rempedaal wordt heel erg vaak gebruikt. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Remblokken voor uw auto

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig. ABS wordt in werking gezet door sensoren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Kwaliteit remblokken

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.