100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS 2 ELEVEN 1.8 193 PK
Bouwjaar 04.2007 - 07.2011

Remblokken LOTUS 2 ELEVEN 1.8

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LOTUS 2 ELEVEN 1.8

Ook als u de remschijven gaat vervangen moet u de remblokken ook vervangen. Elke LOTUS 2 ELEVEN heeft een eigen VIN-nummer. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Remblokken monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LOTUS past. Controleren op slijtage van auto-onderdelen is noodzakelijk. ABS is een veiligheidssysteem op de auto. Wielen zijn doorgaans onderdeel van de remmen. Voering wordt gemaakt uit wel 200 grondstoffen.

Zachte remblokken

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPDAIHATSUNISSAN. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Warmte behandeling bepaalt het remmen van de remblok set. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.