100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ECLAT 2.2 162 PK
Bouwjaar 05.1980 - 08.1986

Remblokken LOTUS ECLAT 2.2

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Goedkopen remblokken LOTUS ECLAT 2.2

Pas op voor namaak-producten zonder keurmerken. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

Remblokken monteren

Remdelen moeten aan altijd aan strenge veiligheidseisen voldoen. Ook als u de remschijven gaat vervangen moet u de remblokken ook vervangen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Zachte remblokken

Wij controleren altijd bij de LOTUS ECLAT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Zware auto/’s hebben meestal grotere remmen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, ABS, Bendix, ATE, Zimmermann, Jurid, Lucas, Rofren, Textar, Pagid en Brembo Technische specificaties van auto remblokken staan op AutoOnderdelenExpert

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.