100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ELAN 1.6 i 16V 132 PK
Bouwjaar 09.1989 - 11.1995

Remblokken LOTUS ELAN 1.6 i 16V

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LOTUS ELAN 1.6 i 16V

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Remblokken zonder remstof bestaan echt niet.

Remblokken monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS ELAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Elke LOTUS heeft een eigen VIN-nummer. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Clips achterop de auto zorgen ervoor dat ze op hun plaats blijven in de remtang.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADABMWMGDAFOPEL. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van uw rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit omdat de remverdeling tussen voor en achter op een 80-20-deling ligt. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.