100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ELAN 1.6 i 16V Turbo 156 PK
Bouwjaar 09.1991 - 11.1995

Remblokken LOTUS ELAN 1.6 i 16V Turbo

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LOTUS ELAN 1.6 i 16V Turbo komen. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Remdelen moeten aan altijd aan strenge veiligheidseisen voldoen.

Goedkopen remblokken LOTUS ELAN

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Sumitomo en Mando produceren Koreaanse remmen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Versleten remmen betekent gevaar op de weg.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGGMCJEEP. Remklauwen van de auto moeten ook gereinigd worden met een staalborstel. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.