100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ELAN 1.6 i 16V Turbo 167 PK
Bouwjaar 09.1989 - 11.1995

Remblokken LOTUS ELAN 1.6 i 16V Turbo

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Goedkopen remblokken LOTUS ELAN 1.6 i 16V Turbo

Remklauwen van de auto moeten ook gereinigd worden met een staalborstel. Wij leveren remblokken en remschijven van standaard kwaliteit voor uw uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

Remblokken monteren

Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Ieder voertuig heeft een andere remweg. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LOTUS ELAN komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.