100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ELISE 1.8 122 PK
Bouwjaar 11.2000 - 08.2005

Remblokken LOTUS ELISE 1.8

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LOTUS ELISE 1.8

Ook als u de remschijven gaat vervangen moet u de remblokken ook vervangen. Een remblok set bestaat meestal uit vier stuks en soms uit acht stuks. Remdelen moeten aan altijd aan strenge veiligheidseisen voldoen. Pas op voor namaak-producten zonder keurmerken. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Zachte remblokken

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in Europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de fabrikanten. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remblokken monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS ELISE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Clips achterop de auto zorgen ervoor dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILESUBARUVOLVOSMARTJAGUARINFINITI. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.