100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ELISE 1.8 135PK
Bouwjaar 10.2003 - heden

Remblokken LOTUS ELISE 1.8

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van originele kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Remblokken moeten op tijd vervangen worden. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij het monteren. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Hitte in de remschijf is doorgaans vaak het probleem bij remmen.

Goedkopen remblokken LOTUS ELISE 1.8

Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LOTUS ELISE komen.

Remblokken monteren

Een draagarm werkt samen met wielen. Elke LOTUS heeft een eigen VIN-nummer. Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig.