100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ELISE 340 R 1.8 180 PK
Bouwjaar 03.2000 - 02.2001

Remblokken LOTUS ELISE 340 R 1.8

Remblokken worden altijd als set van vier vervangen. Ze moeten altijd op beide voor- of achterwielen als remblokset gemonteerd worden, ook als er maar één versleten is. Dit geldt ook voor de remschijven, deze worden altijd als set van twee verkocht en gemonteerd. De remblokken en -schijven zijn heel belangrijke onderdelen binnen het remsysteem. Ze moeten ten allen tijden goed functioneren. AutoOnderdelenExpert verkoopt twee merken remblokken: één van standaard kwaliteit van het merk ABS, en één van premium kwaliteit van het merk Brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Warm-remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Goedkopen remblokken LOTUS ELISE 340 R 1.8

In de aftermarkt worden deze sets enorm veel verkocht. Chassis onderdelen zitten onder de auto. Auto remblokken voldoen zonder uitzondering aan de ECE90R regulering. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDALANCIADODGESUBARUROVERCITROEN.

Remblokken monteren

Gaat u ook de remschijven vervangen, neem dan ook altijd de remblokken mee. Dit omdat de oude remblokken ingespeeld zijn op de oude remschijven. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LOTUS ELISE 340 R. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LOTUS komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.